< Takaisin

Uuden vuoden tervehdys

24.01.2023

Talvinen tervehdys Pedihealthilta!

Hyvää alkanutta vuotta kaikesta kiireestä ja maailmantilanteesta huolimatta! Uudet hyvinvointialueet on otettu käyttöön, ja mekin yritämme opetella puhumaan vanhoista sairaanhoitopiireistä ja alueista uusilla nimillä. Olettehan kuitenkin kärsivällisiä - joskus vanha nimistö nousee niin herkästi selkärangasta ensimmäisenä mieleen.

Meillä Pedihealthilla uusi vuosi on tarkoittanut myös uusien tuotteiden opettelua ja haltuunottoa. Olemme sopineet vuoden 2022 lopussa useita uusia yhteistyösopimuksia suomalaisten terveydenhuollon laite- ja tarviketoimittajien kanssa. Ilolla kerromme niistä tässä lisää:

Thermidas

Thermidas on Tampereelle sijaitseva yritys, jonka tuotteet liittyvät lämpökuvantamiseen. Lämpökuvantaminen perustuu kehon pintalämpötilan mittaamiseen. Se on helppo ja nopea tapa paikantaa mahdolliset lämpötilaerot, jotka kertovat poikkeamista, kuten tulehduksista, verenkiertohäiriöistä tai mahdollisista haavauman riskeistä. Lämpökuvantamista on käytetty esimerkiksi diabeetikon jalkojen kuvantamiseen sekä eläinpuolella puolierojen toteamiseen. Tablettimalli on näppärä, helppokäyttöinen, kompakti paketti, jolla on helppo kuvantaa esimerkiksi jalkojen puolieroja. Kuvat saa siirrettyä Thermidaksen ohjelmistoon, jossa kuvia voi vertailla ja todentaa mahdollisia muutoksia. Ohjelmistosta saa monipuolisen raportin terveydenhuollon käyttöön. Jos haluat tietää lisää lämpökuvantamisesta terveydenhuollossa, kysy lisää Marilta. Eläinpuolella lisätietoja saa Liisalta.

Beat2Phone

Beat2Phone on edistyksellinen EKG:n seuranta- ja tallennusmenetelmä. Beat2Phone ECG -mittari lähettää langattomasti (BLE) EKG-käyrän mobiililaitteeseen, missä sitä voidaan mobiilisovelluksen avulla reaaliaikaisesti tarkastella mobiililaitteen näytössä ja tallentaa mobiililaitteeseen. Tämä samainen EKG-mittaus on nähtävissä myös maksullisessa pilvipalvelussa kaikilla selaimilla. Tuote löytyy sekä kuluttajaversiona että myöskin ammattilaisversiona. Todella helppokäyttöinen kokonaisuus, suosittelen tutustumaan tuotteeseen. Pedihealthilla lisätietoja tuotteesta saa Annelta ja Marilta!

Walki-Medical

Walki Medicalin laadukas Avalon-tuotesarja onkin jo monille tuttu. Useita Avalon-sarjan tuotteita löytyy nyt Pedihealthin verkkokaupasta, sekä terveydenhuoltoon että myöskin eläinlääkintäpuolelle. Kysy rohkeasti lisää.

Me Pedihealthilla olemme iloisia, kun saamme uusia yhteistyökumppaneita ja uusia tuotteita valikoimaamme. Olemme onnellisia, kun saamme omalta osaltamme viedä kotimaisia brändejä ja tuotteita eteenpäin.

#Valikoimalla on väliä!  #kysy lisää #yhteistyössä on voimaa

Aurinkoa ja rauhaa itse kenenkin mieleen! <3 

 

Mari