< Takaisin

Sananen tulevalta seksuaaliterapeutilta

31.01.2023

Sananen tulevalta seksuaaliterapeutilta       

Toinen vuoteni Pedihealthissä on nyt käynnistynyt ja ”jalkojeni alla tunnen uutta muhevaa maata”. Olen nimittäin aloittanut erityistason seksuaaliterapeuttiopinnot jatkona vuosi sitten saamiini seksuaalineuvojan opintoihin. Näen tulevalla osaamisellani olevan hyötyä työssäni tuoteasiantuntijana, joten haluan tuoda ja syventää Pedihealthissä ajatusta seksuaaliterveyden edistämisestä ja sen ylläpitämisestä. Seksuaaliterveys on WHO:n määritelmän mukaisesti seksuaalisuuteen liittyvän fyysisen, emotionaalisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin tila.

Kuten näkyy, aihealue on hyvin laaja ja monivärinen. Lähes kaikilla ympärillämme tapahtuvilla asioilla on merkitystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme, jonka yksi, tärkeä osa on seksuaalinen hyvinvointi.

Me Pedihealthissä haluamme osallistua tähän tärkeään terveyden edistämistyöhön. Tuotevalikoimamme keskittyy terveyttä edistävien ja tukevien tuotteiden markkinointiin ja myyntiin. Tällä edistämme myös asiakkaidemme lisääntymis- ja seksuaaliterveyttä. Tulen jatkossa kirjoittamaan blogeja ajankohtaisista asioista ja mielenkiintoisista teemoista tähän tärkeään aiheeseen liittyen.

Voit käydä tutustumassa tällä hetkellä tarjolla oleviin tuotteisiimme verkkokaupassamme. Lisää vain hakusanaksi esim. ”seksuaaliterveys”, niin saat selattavaksesi seksuaaliterveyttä edistäviä tai tukevia tuotteitamme. Tuotevalikoimaa tullaan monipuolistamaan tulevaisuudessa.

Kohti kevättä, valoa ja vireyttä!

-Anne