< Takaisin

Pedihealthin tassuväen tervehdys!

09.02.2023

Pedihealthin tassuväen tervehdys!

 

”Talvipesästä pilkistää, utelias kuononpää.

Nuuh-nuuh, nuuhkii nenä, kevätilmaa haistelee.

Otso komea kontio, väsymystä vastaan taistelee.

Ojentelee itseään, mietiskelee mielessään:

-Pakko täältä on kai nousta, ei vatsa ikuisuuksiin jousta.”

Ihanaa, kevät koittaa vihdoin! Valon määrän lisääntyessä tuntuu siltä, että energiaa riittää taas ihan eri tavalla kuin muutama kuukausi sitten. Nimeni on Liisa ja olen aloittanut Pedihealthillä syksyllä 2022. Eläinrakkaana ihmisenä olen saanut vastuulleni Pedihealthin eläinlääkintätuotteet. Valikoimastamme löytyy eri vaihtoehtoja niin pieneläin- kuin suureläinsektorillekin.

Uutuutena nostaisin Thermidaksen lämpökuvauskameran, jolla pystytään tutkimaan eläimen pintalämpötilaa helposti ja nopeasti eri kohdista. Eläintä ei tarvitse nukuttaa ja kuvien ottaminen vie vain hetken aikaa. Lämpökuvantamisen avulla tarkastellaan verenkiertoelimistön, lihaksiston ja hermoston toimintaa. Hyötyjä tästä menetelmästä on mm. vammojen aikainen havaitseminen, ongelma-alueen paikantaminen, vamma-alueen koon selvittäminen sekä hoidon vaikuttavuuden seuranta.

Matkustan työssäni ympäri Suomea ja vierailen eläinlääkäreiden luona. Myös hevostallit tulevat tässä työssä tutuiksi. Aina kun mahdollista, otan oman kultsikkani, Sofin mukaan reissuille. Meidät voikin bongata eri kaupunkien koirapuistoista. Pidän erittäin tärkeänä sitä, että eläimillä on hyvä olla ja niiden terveydestä pidetään erityistä huolta. Siksi olen erittäin ylpeä saadessani tehdä tällaista työtä Pedihealthillä. Tulen pitämään huolta siitä, että tarjoamme eläinlääkäreille hyviä ja laadukkaita tuotteita, jotta he pystyvät osaltaan auttamaan eläimiä.

Käy rohkeasti tutustumassa sivuihimme: www.pedihealth.fi/eläinlääkintä

Aurinkoista kevättä toivottavat:

Liisa ja Sofi