< Takaisin

Aurinkoinen tervehdys Oulusta!

19.06.2023

Kesä on täällä. Aurinko paistaa, linnut laulaa ja kaikkialla vihertää.

Kulunut alkuvuosi on ollut työntäyteinen. Voidaan sanoa, että olemme palanneet takaisin normaaliin arkeen. Olemme osallistuneet lukuisiin näyttelytapahtumiin kevään aikana sekä vierailleet asiakkaiden luona. Kohtaamiset ovat olleet erittäin antoisia.

Tammikuussa osallistuimme ensimmäistä kertaa Suomen Kontinenssiklubi ry:n koulutuspäiville. Päivät olivat erittäin hyvät ja mielenkiintoiset. Tulemme varmasti jatkossakin olemaan mukana näytteilleasettajana näillä päivillä. Kontinenssi- ja inkontinenssiasiat puhuttavat paljon ihmisiä. Me olemme jo useamman vuoden tehneet töitä tämän tuoteryhmän kanssa ja pyrkineet kehittämään sitä tarpeiden mukaan.

Kevään aika osallistuimme myös seuraaville päiville: Poliklinikkasairaanhoitajapäivät, Nainen ja terveys -päivät, Tampereen lääkäripäivät, Perinatologipäivät, Audiologiapäivät, Diabetespäivät, Kätilöpäivät sekä Pelvicus-päivät. Kaikki tapahtumat onnistuivat hyvin ja kaikilta päiviltä saimme mukaamme jotain uutta, uusia asiakkaita, toimittajia ja tuttavia.

Näiden messujen lisäksi myös eläinlääketieteen puolella on touhuttu paljon. Olemme osallistuneet SEP-päiville ja klinikkaeläinhoitajien päiville, ja tavanneet lukuisia vanhoja ja uusia asiakkaita. Tuotevalikoimaamme olemme kehittäneet asiakkailtamme saatujen vinkkien pohjalta.

Toimistolla alkuvuosi on mennyt erittäin vauhdikkaasti. Olemme tuoneet uusia tuotteita valikoimaamme, tavanneet toimittajia, osallistuneet lukuisiin kilpailutuksiin sekä työstäneet laatu- ja ympäristöjärjestelmiämme. Aina kaikki ei mene niin kuin Strömsössä, joten välillä on vaadittu kovaa työtä, hikeä ja sanailuakin, jotta asiat on saatu maaliin. Mutta onneksi meidän paras ja tehokas tiimimme ei anna periksi vaan löytää aina ratkaisun ongelmiin. Voin vain todeta, että oikealla asenteella ja yhteistyöllä päästään maaliin!

Kulunut kevät on ollut kiireinen ja antoisa. Hiljalleen katseet siirtyvät ansaittuihin kesälomiin, joihin tiimimme siirtyy vaiheittain juhannusviikolta alkaen. Asiakkaita palvelemme normaalisti kesän ajan, vaikka jokainen lomaileekin vuorollaan.

Oikein aurinkoista ja rentouttavaa kesää kaikille!

 

Sanna